Home RSS
Real Estate
Cars

Nijedan deo bašte se ne koristi toliko kao terasa

Moja lepa bašta
Nijedan deo bašte se ne koristi toliko kao terasa


Nijedan deo bašte se ne koristi toliko kao terasa koja se nastavlja na dnevnu sobu. Zar to nije dovoljan razlog da se uređenju posveti posebna pažnjaIzbor materijala za popločavanje terase predstavlja veliku muku, jer je ponuda izuzetna. Pored granitnih kocki, drvenih dasaka, terasa se može obložiti i betonskim pločama. Ovaj materijal za oblaganje terasa odavno važi kao jedan od lakših za održavanje, povoljan što se cene tiče, ali istovremeno je važio i za vrlo monoton. Na sreću, to je sada prošlost. Raznovrsnost po pitanju boja i oblika može da zadovolji želje svakog pojedinca. Ploče u boji terakote daju terasi zavodljiv južnjački šarm. Kocke nepravilnih oblika, hrapave površine i neobrađene ivice podsećaju na prirodni kamen, koji se najviše koristi za uređenje bašti u tradicionalnom stilu.
Savet: ukoliko želite da napravite letnju kuhinju na terasi, trebalo bi da oblo-žite terasu kamenim pločicama sa specijalnom glazurom po površini na kojima neće ostajati fleke od masnoće i raznoraznih napitaka.
Ništa manja nije ni ponuda baštenskog nameštaja. Masivne garniture od punog drveta, zatim lagane aluminijumske, ili pak one plastične garniture koje pod-sećaju na ratan i po udobnosti mogu da konkurišu nameštaju iz dnevnog boravka, favoriti su predstojeće sezone. Sav baštenski nameštaj, potpuno logično, ima zajedničke osobine - dugotrajan je i lak za održavanje, tako da se u njemu može uživati dugi niz godina


Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak