Home RSS
Real Estate
Cars

Osiguranje stanova, garaža i stvari u njima preko JKP

Dunav osiguranje
Osiguranje stanova, garaža i stvari u njima preko JKP


U čemu je značaj i koje su specifičnosti ovog osiguranja? Kao i prethodno navedeni paketi osiguranja koje možemo da Vam ponudimo kada je reč o osiguranju Vaše lične imovine, i ovo osiguranje predstavlja svojevrsni vid zaštite od opasnosti koje mogu da nanesu nepredviđene štete i oštete Vas finansijski u trenutku kada Vam to baš i ne odgovara.Međutim, za razliku od drugih paketa koje podrazumevaju pregledanje imovine koja se osigurava od strane stručnog lica naše kompanije, ovaj način ugovaranja osiguranja je najjednostavniji – potrebno je samo da uplatite prvu mesečnu ratu osiguranja putem uplatnice dostavljene uz uplatnicu INFOSTANA i smatraće se da ste zaključili ugovor o osiguranju sa Kompanijom „Dunav osiguranje". Naredne mesečne rate osiguranja biće naznačene na uplatnici INFOSTANA i izmirivaćete ih istovremeno sa izmirivanjem i ostalih obaveza prema INFOSTANU.

I da ne zaboravimo – ovo je, svakako, najjeftiniji način na koji možete da osigurate svoju imovinu: cena je 2,00 dinara po kvadratu Vašeg stana!

Šta se osigurava?
Predmet osiguranja su:

  • stalno nastanjeni stanovi
  • stvari u njima
  • garaže
  • razne zidne, podne, plafonske obloge, tapeti, krečenje...

Koji su rizici pokriveni?
Ovom vrstom osiguranja pruža se osiguravajuća zaštita od:
• požara, udara groma, eksplozije, oluje, grada, pada letelice, manifestacije i demonstracije
• provalne krađe i razbojništva
izlivanja vode iz instalacija

Na koju vrednost se zaključuje osiguranje?
Suma osiguranja na koju se zaključuje ovo osiguranje se formira na osnovu kvadrature Vašeg stana i predstavlja gornju granicu do koje se vrši naknada štete.

Od čega zavisi visina premije osiguranja?
Visina premije osiguranja zavisi isključivo od površine stambenog prostora prijavljene u JKP „Infostan".

Šta se naknađuje u slučaju štete?
Ukoliko je došlo do uništenja ili nestanka stvari, naknađuje se vrednost osigurane stvari do sume osiguranja, a ukoliko je došlo do oštećenja, naknađuju se troškovi popravke osigurane stvari. Tako je za štete od požara i drugih opasnosti gornja granica 20.000 dinara po m2. Za štete nastale od provalne krađe možete dobiti naknadu do 1.000 dinara po m2, dok za štete od izlivanja vode možete dobiti do 500 dinara po m2.Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak