Home RSS
Real Estate
Cars

Stanovi u Belvilu od 1.850 € po kvadratu

24 sata
Stanovi u Belvilu od 1.850 € po kvadratu


Dugoočekivana prodaja stanova u kompleksu „Belvil” u novobeogradskom Bloku 67, počinje danas. Cena kvadrata stana biće 1.850 evra bez PDV, odnosno 1.998 evra sa uračunatim porezom. Potencijalni kupci moći će mejlom, faksom ili telefonom, kao i na licu mesta, da zakažu posetu paviljonu, dvosobnom stanu, gde će se upoznati s karakteristikama stanova i uslovima kupovine.Na tržište će biti pušteno 1.858 stanova od garsonjera površine 30 kvadrata, do četvorosobnih površine do 120 kvadrata. Zainteresovani klijenti moći će da kupe i poslovni prostor, garaže i parking mesta.
- U prodajnom paviljonu potencijalni klijenti moći će da se uvere u kvalitet stanova, a naš cilj je da pružimo nov kvalitet života. Postoji mogućnost da cena, kako bude odmicala gradnja, bude korigovana - kaže Slobodan Mihajlović, izvršni direktor preduzeća „Blok 67 Associates”.
Ako se to i dogodi, nove cene neće se odnositi na one koji su stanove kupili. Od dana kada je udaren temelj Univerzitetskom naselju, počelo je i veliko interesovanje, tako da je već oko 3.000 građana zvalo i raspitivalo se o uslovima prodaje. U preduzeću „Blok 67 Associates” kažu da su u potpuno ravnopravnom položaju oni koji su već zvali i oni koji će to tek učiniti. Prodaja će ići tako što će potencijalni klijenti zakazivati razgovor i posetu prodajnom paviljonu.
- Zainteresovani kupci moći će stan da kupe gotovinom ili da uđu u proces podnošenja zahteva za stambeni kredit. Potencijalni stanari biće pozivani na sastanak i, ako su zainteresovani, dobiće nacrt predugovora i davanjem kapare od 5.400 evra rezervisati stan. Kapara treba da se uplati u roku od dva dana. Međutim, ako neko ne dobije kredit, kapara će biti vraćena, a stan će biti ponovo u prodaji. Ugovor treba da se potpiše u roku od 45 dana od potpisivanja predugovora - objašnjava Zoran Komar, direktor prodaje u preduzeću „Blok 67 Associates” i dodaje da onaj ko prvi put kupuje stan neće plaćati porez na 40 kvadrata, dok će preostali kvadrati biti obračunavani sa PDV-om.
Budući vlasnici stanova moći će u njih da se usele po završetku Univerzijade, najkasnije do kraja 2009. godine.


Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak