Home RSS
Real Estate
Cars

Novi stambeno-poslovni kompleks na Dedinju

Studio B
Novi stambeno-poslovni kompleks na Dedinju - Dedinje - Beograd - nekretnine - stambeno-poslovni ko


U narednih 10 dana na Dedinju će početi izgradnja poslovno-stambenog kompleksa koji će se nalaziti na mestu sadašnjeg kluba Koling, na površini od 85 ari. Vrednost investicije izosi 35 miliona evra.Kompleks će se nalaziti na mestu sadašnjeg kluba i restorana Koling i teniskih terena, na površini od 85 ari i obuhvataće tri stambene vile i poslovnu zgradu, a ukupna površina biće 20.000 kvadratnih metara.

Kompleks gradi kompanija Zeland koju je osnovalo inžinjersko preduzeće Koling. 

Izgradnja će biti završena do proleća 2010. godine, pri čemu će Unikredit banka finansirati dve trećine projekta, a jednu trećinu, odnosno zemljište obezbedio je Zeland, kazao je direktor te kompanije Ilija Čanković.

Vile će se sastojati od stanova površine 250 kvadratnih metara i luksuznih potkrovnih "penthaus" stanova na vrhu vila, naveo je Čanković i kazao da su potencijalni kupci ličnosti iz oblasti sporta, kulture i šou biznisa, koji sebi mogu da priušte luksuzne stanove na Dedinju.

Rezervisanje će moći da počne od leta 2009. godine, kada se završe grubi radovi i bude utvrđena cena, a zainteresovanih već ima, naveo je direktor Zelanda.

Poslovna zgrada sadržaće poslovne apartmane, višenamenske dvorane za sastanke, bankete, prezentacije, seminare, konferencije i predavanja, prostor za odmor i relaksaciju, restoran i luksuzne VIP salone.

Stanovi će imati po tri parking mesta na podzemnim etažama a poslovna zgrada imaće garažu od 80 mesta, ulaz će biti kontrolisan, a korisnici će moći da koriste i rekreativne sadržaje, poput fitnes centra i bazena.

Čanković je novinarima kazao da će se Koling rušiti jer je teško naći tako dobru lokaciju za izgradnju poslovno-stambenog kompleksa.

Većinski vlasnik Kolinga, ugostiteljskog predzeća Koling klub i Zelanda je Milan Zukanović.Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak