Home RSS
Real Estate
Cars

Beograd

„Karton siti“ vredi 300 miliona evra

Alo 28.11.2008
„Karton siti“ vredi 300 miliona evra

Izgradnja novobeogradskog Bloka 18A doneće ogromne prihode Beogradu. Blok 18A je, zapravo, samo lepše ime za zemljište na kojem su smeštene stotine udžerica na levoj strani Gazele, a koje su već dve decenije najegzotičnije građevine srpske prestonice, poznatije kao „karton siti“.

Beograđani žele da se grad širi prema Krnjači i Borči

Beograd bi trebalo da se širi i razvija levu obalu Dunava, na takozvani treći Beograd, rezultat je ankete sprovedene na sajtu beobuild.net. Posetioci sajta glasanjem su iskazali svoje vizije o dugoročnom, strateškom pravcu širenja prestonice.

Divlja gradnja u Beogradu poslednjih godina ponovo je procvetala

Hiljade Beograđana godinama čekaju useljenje u stanove koje su unapred platili ili na legalizaciju svojih kvadrata

Prevareno 15.000 građana prilikom kupovine nekretnina u Beogradu !

Više od 15.000 sugrađana koji su kupili stan u prestonici u njega se - nikada nisu uselili. Kako zbog lažnih obećanja investitora o završetku gradnje, dugih sudkih sporova, tako i zbog sprege vlasti i "građevinske mafije".

Novi stambeno-poslovni kompleks na Dedinju

U narednih 10 dana na Dedinju će početi izgradnja poslovno-stambenog kompleksa koji će se nalaziti na mestu sadašnjeg kluba Koling, na površini od 85 ari. Vrednost investicije izosi 35 miliona evra.

Stanovi u Belvilu od 1.850 € po kvadratu

Dugoočekivana prodaja stanova u kompleksu „Belvil” u novobeogradskom Bloku 67, počinje danas. Cena kvadrata stana biće 1.850 evra bez PDV, odnosno 1.998 evra sa uračunatim porezom. Potencijalni kupci moći će mejlom, faksom ili telefonom, kao i na licu mesta, da zakažu posetu paviljonu, dvosobnom stanu, gde će se upoznati s karakteristikama stanova i uslovima kupovine.

Počela prodaja stanova u Univerzitetskom naselju

Kompanija Blok 67 asosiejts počela je prodaju stanova, poslovnih prostora, garaža i parking mesta u Univerzitetskom naselju u novobeogradskom bloku 67, nazvanom Belvil.

Novi sjaj dela Zvezdare

Politika 24.06.2008

Knez Mihailova skuplja od Beverli Hilsa

Nedeljni Telegraf 19.06.2008
Sportski centar „Olimp Zvezdara”

Nacrtom plana detaljne regulacije Bulevara kralja Aleksandra predviđena izgradnja stambeno-poslovnih objekata

Knez Mihailova skuplja od Beverli Hilsa

Cene kvadrata stambenog prostora u Beogradu nikada nisu bile više, a po tvrdnjama agenata za nekretnine, čak su 20 odsto veće nego u glavnim gradovima u okruženju. Ponuda je daleko manja od tražnje, pa se za nekoliko dana proda gotovo sve što se stavi u promet, a nema „napumpanu“ cenu.