Home RSS
Real Estate
Cars

Stanovi

Novi izgled stana za 2.500 evra

Blic 24.06.2008
Novi izgled stana za 2.500 evra

Bez najmanje 2.500 evra, kako je pokazalo istraživanje "Blica", ne treba ni počinjati ozbiljno renoviranje stana. Cena, naravno, zavisi od toga kakav želite kvalitet i koliko brzo biste voleli da uživate u novom okruženju.

Mlađi hoće novogradnju

Sladjana Raner Politika 28.11.2007

Selidbe, saveti

Mrav.hr 07.11.2007
Mlađi hoće novogradnju

Prilikom kupovine stana mlađi se opredeljuju za novogradnju, udobnost i funkcionalnost, dok su za srednju i stariju generaciju najbitnije lokacija i kvalitet gradnje Pri kupovini stana mišljenja su, najčešće, podeljena. Dok jedni smatraju da je bolje uložiti novac u novogradnju, drugi kategorično tvrde da se ranije gradilo kvalitetnije i da je bolje obezbediti životni prostor u starijoj zgradi na dobroj lokaciji.

Selidbe, saveti

Prijevozi i selidbe mogu biti ugodna iskustva. Kako bi izbjegli probleme koje izazivaju selidbe predlažemo Vam da se u donjem članku informirate o onim radnjama koje i sami možete napraviti kako bi Vaša selidba bila što brža, bezbolnija i sigurna.

Podstanare svi globe, a država na šteti

Podstanari u Srbiji nisu precizno evidentirani, pa se o njihovom broju samo nagađa, a kako im status nije pravno regulisan, predstavljaju interesantnu grupaciju za sticanje para, uglavnom van kontrole države. Zvanična evidencija po kojoj bi mogla izvršiti procena ovih prihoda ne postoji, a podaci Republičkog zavoda za statistiku ni izdaleka ne daju realnu sliku.

SAVETI PRI KUPOVINI / SAVETI PRI PRODAJI

Iskoristite sve prednosti Prvog utiska Kad Vam u stan dolaze potencijalni kupci, razmišljajte kao da Vam u posetu dolaze gosti. Ponašajte se ljubazno, budite prijatni, posvetite im domaćinsku pažnju ali nenametljivo. Ponudite ih kafom ili sokom, kako bi ste mogli malo da se upoznate sa kupcem, naravno ukoliko on to želi. Ne dozvolite da Vam serija ili fudbalska utakmica budu važnije od kupaca. Ovakvim pristupom ste stekli simpatije kod kupca, a to je korak ka uspešnoj prodaji!

Sanacija „crnih rupa”

S.Lučić Politika 04.11.2007

Slogom do lepe fasade

Sladjana Raner Politika 04.11.2007
Sanacija „crnih rupa”

U susret prvim hladnim danima postaje aktuelno pitanje grejanja stambenih i poslovnih prostorija. Ustvari, ne toliko pitanje kako zagrejati, već kako ostvariti što bolje toplotne efekte, a samim tim i uštedu na energentima koji služe za zagrevanje tih prostora.

Slogom do lepe fasade

Tačno je da dobra „šminka” zahteva određena ulaganja, ali, pored toga što će zgrada lepo da izgleda, time će se povećati i vrednost nekretnina. Koliko puta ste šetajući Beogradom pomislili kako bi bilo lepo da se doteraju i ulepšaju fasade. Zgrade, posebno one vremešne u centru, često ne izgledaju onako kako bi trebalo. Iako u sebi nose mirise prošlosti i svedoče o nekim bitnim događajima, ali i kulturi življenja i stanovanja iz tog perioda, danas deluju oronulo i nekako zaboravljeno.