Home RSS
Real Estate
Cars

Kuće

Za 40.000 evra do 100 kvadrata

Blic 17.09.2008
Za 40.000 evra do 100 kvadrata

Oduvek sam želeo da imam kuću sa dvorištem, ali mi prihodi to nisu omogućavali. Sticajem životnih okolnosti sam došao do nešto novca i našao da se nude na prodaju montažne kuće. Kupio sam plac i dobio kuću od 110 kvadrata za manje od pola godine - priča Lazar Marinković, koji se nedavno uselio. On je jedan sve više Novosađana koji za stalan stambeni prostor umesto stanova biraju montažne kuće.

Kuća u obliku letećeg tanjira i dalje oduzima dah

To je zaista najlepša kuća na svetu! - moglo je da se pročita na naslovnoj stranici lista „Zidojče cajtung” 2000. godine. Osmougaoni „Hemosfir haus” arhitekte Džona Lautnera (1911-1994), koji stoji na samo jednom stubu, na prvi pogled deluje pomalo hladno i nepristupačno, poput NLO koji se upravo spustio na Zemlju.

Za ovo Bogi traži 12 miliona... Vila Karića u Užičkoj ulici vodi se na Nebojšu i ima 1.381 kvadrat

Bogoljub Karić prodaje svu imovinu u Beogradu, za vilu na Dedinju traži 12 miliona evra, ukupna vrednost nekretnina oko 75 miliona evra!

Koliko košta zidanje kuće ?

Srpska Dijaspora 19.06.2008

Montazne kuce

gradjanski gradjanski 12.06.2008
Koliko košta zidanje kuće ?

Graditi kuću u Srbiji nije ni malo jednostavan ni jeftin poduhvat, jer je pored skupog materijala potrebno pribaviti i niz pratećih dokumenata. Zbog toga bi trebalo da budete spremni da će od trenutka kada kupite plac, do trenutka kada počnete sa gradnjom proći bar godinu dana.

Montazne kuce

Prodaja montaznih kuca i drugih montaznih objekata

Mašta nema granica, a kuće koje vam opisujemo u članku to i dokazuju.

Sigurno ste bar jednom u životu maštali o kući svojih snova, neopterećeni urbanističkim uvjetima i građevinskim dozvolama. Dajemo vam nekoliko primjera najluđih kuća na svijetu, gdje su snovi postali stvarnost.

Pola troškova pri izgradnji kuće ode na dozvole

Da bi došli do krova nad glavom, ukoliko se odluče na izgradnju porodične kuće, građani u potrazi za papirima pre svega treba da se "naoružaju" strpljenjem. Iako su vlasti tokom donošenja Zakona o planiranju i izgradnji najavljivale da kompletna procedura može da se obavi na jednom šalteru, to se u praksi nije desilo. Takođe, pre nego što se upuste u ovu "avanturu", građani bi trebalo da napune "džepove" bar sa 15.000 evra. Jer, neophodne dozvole, takse, saglasnosti, naknade, priključci, projektovanje i te kako zidaju cenu kvadrata.

Montažna kuća - Da ili Ne? Svakako Da!

Goran Šorak Tutis 09.11.2007
Želite vidjeti svoju buduću drvenu kuću u 3D prikazu?

Gradite kuću, a niste sigurni kako će ona u konačnici izgledati? To ne mora biti tako, jer s tvrtkom KO-DIN d.o.o. izgled Vašeg budućeg doma više nije nepoznanica! Na temelju vašeg nacrta (npr. tlocrta kuće), nudimo Vam idejna rješenja interijera i eksterijera i to u suvremenom 3D prikazu (trodimenzionalni prikaz objekta).

Montažna kuća - Da ili Ne? Svakako Da!

Postoji mnogo prednosti u izgradnji montažnih objekata u odnosu na klasične objekte od blokova i betona. Navest ćemo neke od njih: