Home RSS
Real Estate
Cars

Nameštaj i oprema za stan

8 vodećih trendova za uređenje prozora

Enterijer.ba 24.06.2008
8 vodećih trendova za uređenje prozora

Dekoracija prozora se može pretvoriti u dizajnerski izazov ili veliku investiciju, ali jedno je izvjesno: ukoliko zanemarite vaše prozore dekorirajući neko drugo mjesto u prostoriji, ostat će vam samo "goli" pogled sa prozora.

Dečje sobe

Dom.com.hr 11.04.2008
Dečje sobe

Već i samo prisustvo djece znači da Vaš dom i nije više samo vaš, već postaje i njihov. Djeca bi već od najmlađe dobi trebala učit poštovat i čuvati tuđu imovinu, a najlakše će to naučiti ukoliko imaju svoj prostor koji će cijeniti i paziti. Dječja soba se teško uređuje po vlastitim zamislima i idejama, jer kako dijete raste tako se i njegove potrebe mijenjaju.

Dnevne sobe, mesto gde provodimo veći deo dana

Ranije je dnevna soba bila rezervisana isključivo za posebne prilike, a danas je ona u mnogim porodicama postala glavna prostorija celokupnog kućnog života. Do skoro je svaka soba imala svoju namenu. U dnevnoj su sobi primani gosti, u trpezariji se jelo, a u u radnoj sobi se radilo. Dečju sobu ili sobu za igranje koristila su deca. Ali u poslednjih dvadeset godina u našim socijalnim životima se dogodio značajan preokret – ne samo u pogledu prijema gostiju, kuvanja, rada i slobodnog vremena, već i u porodičnom životu, tako da su mnogi od nas okrenuli ledja uhodanim pravilima. Tako su današnji zahtevi prema “dnevnim sobama” kao stambenim i životnim prostorima za čitavu porodicu postali bitno drugačiji i brojniji.

Saveti za izbor zavesa

Megaline 07.12.2007
Saveti za izbor zavesa

Nekoliko korisnih saveta za izbor zavesa, u zavisnosti od prostorije gde ćete je postaviti.

Kupujete nameštaj, šta pitati trgovca

Svako od nas barem jednom u životu kupuje nameštaj i tek tada shvati da to nije isto kao kad kupuje cipele ili pantalone. Kupovina nameštaja ima svoje zakonitosti, a sem što morate točno da znate šta kupujete, od kojeg materijala mora biti i koje boje, postoji još niz pitanja na koja bi trebalo znati odgovor.

Promenite presvlake na nameštaju

Sve Za Kuću 05.11.2007

Eurosalon

Portal srbija 03.11.2007
Promenite presvlake na nameštaju

Nameštaj je u principu veoma skup tako da ćete teško moći da ga promenite za male pare. Međutim, ono što možete učiniti je kupovina ili šivenje (ako ste vešti) novih presvlaka za nameštaj. Za one koji nisu čuli za takvo nešto: one su veoma slične presvlakama za auto-sedišta – jednostavno se navuku preko fotelje, sofe ili troseda, i daju im potpuno novi izgled.

Eurosalon

Eurosalon * lider u opremanju poslovnih prostora * nezaobilazno mesto za nabavku nameštaja i drugih neophodnih stvari za domaćinstvo, hotele, poslovne i druge objekte * merilo visokih standarda u poslovanju, prema kojem se drugi ravnaju * svojim potrošačima pruža širok izbor artikala, konkurentnih cena i mogućnosti za racionalizaciju vremena za kupovinu