Home סלולרי
Real Estate
Cars

נדל"ן

300 מ"ר בקריית אונו נמכרו ב-1.95 מיליון שקל

המגרש נכלל בפרויקט חלומות קריית אונו של שיכון ובינוי הממוקם בסמוך לקריה האקדמית

חלוקת דירות: להסדיר במקום לחסל

המדינה שכחה שמדובר כלי יעיל להורדת שכר הדירה

דירת 3 חדרים בשדרות יהודית בתל אביב נמכרה ב-1.6 מיליון שקל

דירת 3 חדרים בשכונת נחלאות בירושלים נמכרה ב-1.5 מ' ש'; דירת 4.5 בגבעתיים נמכרה ב-2.2 מ' ש'

סערה בכוס קפה: הדיירים בשדרות מוריה בחיפה ניצחו את היזמים ובית הקפה בקומת הקרקע לא יפתח

יזמים רכשו את קומת הקרקע בבניין ורצו להקים בית קפה בניגוד לרצון הדיירים ■ הדיירים פנו לבית המשפט בבקשה שיורה לעצור את הליכי הבנייה ■ השופט אסר על היזמים לעשות שינוי בייעוד הדירות ללא היתר מהוועדה המקומית

"לקח ביידן": נציג רה"מ בוועדות התכנון והבנייה

רוני סופר ידיעות אחרונות Ynet 12.03.2010
"לקח ביידן": נציג רה"מ בוועדות התכנון והבנייה

אחרי שמשרד הפנים אישר 1,600 יחידות דיור במזרח ירושלים במהלך ביקור ביידן, דרש השר הרצוג בוועדת השרים לענייני חקיקה להוסיף סעיף לחוק "כדי למנוע תקלות דומות בעתיד"

הסיכונים המשפטיים בקבוצות רכישה: אחריות לליקויי בנייה, ירידת ערך הקרקע והיעדר הגנה בחוק המכר

מעמדם המשפטי של החברים בקבוצות רכישה נתון בוויכוח לוהט ■ יש עורכי דין הסבורים שמעמדם החוקי פגיע בהרבה מזה של רוכשי דירות קבלן ■ מנגד מתייצבים עורכי דין שחושבים כי רק מהלכים אימים על הציבור

הרגולטורים של מדינת ניו יורק סגרו בנק של בוימלגרין

ליברטיפוינט התקשה לעמוד בכובד המשקל של הלוואות נדל"ן רעות. מדובר בקריסה הראשונה בניו יורק מזה עשור וה-27 בארה"ב מתחילת השנה

כמה שווה וילה מעוצבת בסגנון כפרי-איטלקי בקדימה?

הווילה בשטח 330 מ"ר, ממוקמת בצפון קדימה וכוללת שלושה מפלסים

"מעצבן לקרוא שהוא קונה שחקנים במיליונים - ואני עומדת להיזרק מהדירה; הפועל ת"א זה גם שלי"

כאילו שהתסבוכת של מוני הראל ואמנון ברזילי במטיס קפיטל לא מספיקה, נכנסת לתמונה גם אשתו של הראל, נטלי: "אני מבקשת הלוואות מחברים ומשפחה וההורים שלי קונים לי מזון" ■ הראל, המתגוררת בדירה שכורה במגדלי Yoo: "בדירה שקנינו בפרויקט מנהטן השקענו שני מיליון דולר. רק במטבח שמנו 700 אלף, כל בלטה עלתה 2,000 דולר"

אושר תזכיר חוק התכנון והבנייה בממשלה בניגוד להמלצת בג"ץ

וועדת השרים לענייני חקיקה אישרה התזכיר, בניגוד להמלצת בג"ץ מאתמול לתת ארכה לעיון בתזכיר החוק

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | next » | [»»]