נדל"ן
300 מ"ר בקריית אונו נמכרו ב-1.95 מיליון שקלשלומית צור The Marker 12.03.2010 | חלוקת דירות: להסדיר במקום לחסלערן סיב The Marker 12.03.2010 |
דירת 3 חדרים בשדרות יהודית בתל אביב נמכרה ב-1.6 מיליון שקלשלומית צור The Marker 12.03.2010 | סערה בכוס קפה: הדיירים בשדרות מוריה בחיפה ניצחו את היזמים ובית הקפה בקומת הקרקע לא יפתחאריק מירובסקי The Marker 12.03.2010 |
"לקח ביידן": נציג רה"מ בוועדות התכנון והבנייהרוני סופר ידיעות אחרונות Ynet 12.03.2010 | הסיכונים המשפטיים בקבוצות רכישה: אחריות לליקויי בנייה, ירידת ערך הקרקע והיעדר הגנה בחוק המכררנית נחום-הלוי ואריק מירובסקי The Marker 11.03.2010 |
הרגולטורים של מדינת ניו יורק סגרו בנק של בוימלגריןסוכנויות הידיעות כלכליסט 11.03.2010 | כמה שווה וילה מעוצבת בסגנון כפרי-איטלקי בקדימה?רנית נחום-הלוי The Marker 11.03.2010 |
"מעצבן לקרוא שהוא קונה שחקנים במיליונים - ואני עומדת להיזרק מהדירה; הפועל ת"א זה גם שלי"אבי שאולי גלובס 11.03.2010 | אושר תזכיר חוק התכנון והבנייה בממשלה בניגוד להמלצת בג"ץמיכל מרגלית גלובס 11.03.2010 |
כאילו שהתסבוכת של מוני הראל ואמנון ברזילי במטיס קפיטל לא מספיקה, נכנסת לתמונה גם אשתו של הראל, נטלי: "אני מבקשת הלוואות מחברים ומשפחה וההורים שלי קונים לי מזון" ■ הראל, המתגוררת בדירה שכורה במגדלי Yoo: "בדירה שקנינו בפרויקט מנהטן השקענו שני מיליון דולר. רק במטבח שמנו 700 אלף, כל בלטה עלתה 2,000 דולר" | |
הנושאים
חדשות נדל"ן עצות לרוכשי נדל"ן עצות למוכרי נדל"ן עצות למשכירי נדל"ן טיפים למעבר דירה מיסוי, ארנונה, ביטוח משכנתאות חוקים תקנות ומשפט שיפוצים אדריכלות תכנון ובנייה פרוייקטים וקבלנים נדל"ן בבורסה תיווך פרשיות ושערוריות נדל"ן אילי הנדל"ן של ישראל הנדל"ן היוקרתי בישראל נוכליות בנדל"ן מונחי נדל"ן השקעות נדל"ן בחו"ל מסחרי ותעשייתי בית וגינה מאמרים גלריית תמונות פרויקטים מיוחדים
נושאים חמים
לוחות פרסום נבחרים אתרי תוכן |